HP symbol notix sedy-svg

POKUD JSI TADY,

MOŽNÁ NASTAL
ČAS NA ZMĚNU.

#NOTIXTODELAJINAK

DRŽÍME TI MÍSTO!

IT Recruiter – interní HR

Do HR týmu v NOTIXu hledáme posilu v podobě zkušeného IT Recruitera/-ky! Kromě náboru tě u nás čekají další aktivity spojené s HR (jako HR marketing či účast na VŠ veletrzích). V NOTIXu jsme hrdí na to, že nejsme korporát – nemáme rádi zbytečné procesy, naším cílem je nabízet klientům přidanou hodnotu a snažíme se budovat takovou firemní kulturu, ve které se nám všem spolu dobře pracuje.

Teamleader pro posílení kompetence Elastic

Náš Big Data tým v NOTIXu aktuálně hledá Teamleadera! Kromě skvělých kolegů tě čeká práce na zajímavých projektech v oblasti big data, log managementu, auditování a odhalování bezpečnostních rizik. Jsme jedním z mála partnerů Elasticu v ČR a máme přístup k nejzajímavějším materiálům a projektům. Pokud se chceš podílet na realizaci řešení založených na technologiích kolem Elastic Stacku a nebojíš se ani konzulace se zákazníkem – tvé místo je možná právě u nás!

IT Analytik/-čka pro mobilní bankovnictví

Chceš se podílet na tvorbě moderní mobilní bankové aplikace? 👨‍💻 Do jednoho z našich zákaznických týmů hledáme IT Analytika/-čku, který/-á bude (mimo jiné) pracovat na analýze use-casů v bankovní aplikaci.

Vývojář embedded systému s C/C++ (Automotive)

Jsou auta tvoje vášeň? Baví tě programování embedded systémů? A co to spojit a stát se součástí týmu, který do prototypů aut programuje desky plošných spojů, bez kterých by nové funkce neměly šanci? Pak hledáme právě tebe!

C# Developer pro systém 3D měření

Je ti blízká práce s 3D, matematika, algoritmy a programuješ v C#? Chtěl bys pracovat pro firmu, která patří do světové špičky v oboru měřicího a analytikého softwaru pro systémy 3D měření? Jo? Tak čti dál!

Elektronik pro automobilové senzory

Baví tě svět automotive? Máš zálibu v motorech, podvozcích a rád bys přispěl k jejich vylepšování? Chtěl bys odpovídat za konkrétní komponentu a starat se o její umístění do prototypů nových vozidel? Tak se přidej k nám! Náš tým k sobě hledá automobilového nadšence, který si poradí s diagnostikou, ale i s osciloskopem, a to nejen na samotném motoru v laboratoři, ale i v terénu.

System Engineer (Linuxák)

Máš chuť se stát součástí rozsáhlého IT v bankovním sektoru, poznat a naučit se procesy? Přidej se do týmu zkušených a pohodových lidí, objev kouzlo zákulisních firemních procesů.

Big Data Engineer

Hledáme systémáka, který se nelekne objevovat rozmanitý svět technologií kolem Elastic Stacku. Jsme jedním z mála partnerů Elasticu v ČR a máme přístup k nejzajímavějším materiálům. Čeká na tebe zajímavá práce v oblasti log managementu, auditování a odhalování bezpečnostních rizik.

Milovník motorů

Zajímáš se o auta a chceš vidět nové modely Škoda dříve, než se objeví na internetu? Chceš se podílet na jejich vývoji v moderním prostředí přímo ve vývojovém oddělení automobilky?

Integrační developer

Víš, že velká česká banka nebo pojišťovna má klidně i přes 600 různých IT systémů? A víš, jak důležité je, aby si tyto systémy mezi sebou vzájemně povídaly? Životně! Pokud znáš pojmy jako API Gateway, SOAP UI, ESB nebo messaging a svět integrace tě baví, určitě se s tebou rádi potkáme, práce v týmu integrace máme spoustu.

Senior IT Analytik

Náš produkt Paperless HR zajímá čím dál víc klientů, a proto do týmu Business Solutions hledáme další šikovné kolegy, kteří nám pomůžou. Jestli tě baví analýza, nebojíš se zodpovědnosti a je ti blízká oblast digitalizace můžeš to být právě ty!

Devops Engineer

Do našho oddělení Business Solutions hledáme posilu v podobě zkušeného DevOps Engineera se zájmem o moderní technologie v oblasti provozu cloudových řešení, který bude úzce spolupracovat s našim vývojovým týmem.

Tester/Test Analytik

Náš produktový tým Paperless HR hledá další posilu v podobě Test Analytika! Máš zkušenost s psaním testovacích scénářů a nedělá ti problém se z času na čas podílet i na samotném testování? Tak čti dál!

NENÍ TU TA TVOJE POZICE?

Nevadí, pošli nám tvoji představu a my se ozveme.
Nejednu pozici jsme ušili přímo na míru:-).